Explore top
destinations
with us!

Montenegro

Visit amazing locations with exclusive offers.
Enjoy excellent food, shop, discover interesting places...
girl-montenegro

40,00 € per person

Ukoliko želite da doživite i osjetite miris mora i planina u istom danu, ovaj izlet je kao stvoren za Vas. U jednom momentu smo u obilasku zaliva dok se već u sledećem trenutku nalazimo u unutrašnjosti crnogorske kulture i tradicije...

30,00 € per person

Izlet na najjužniji fjord u Evropi je prilika da istražite svu posebnost i prirodne lepote zaliva i upoznate se sa njegovom istorijom, kulturom, arhitekturom. Na ovom izletu spajamo dva grada, Kotor i Budvu, i prestonicu Ilirske civilizacije-Risan.

29,00 € per person

Bokokotorski zaliv je kutak Mediterana gdje se magični susret mnogih suprotnosti neprekidno odvija na najdivniji način, okružen sa 4 manja zaliva: Hercegnovski, Risanski, Kotorski i Tivatski. Jadransko more i veličanstvene stijene Kotorskog..

Dubrovnik

25,00 € per person

Dubrovnik se nalazi na krajnjem jugu Hrvatske rivijere. Proglašen je za treće najromantičnije mjesto na svijetu. Ovo je grad koji bi trebalo posjetiti bar jednom u životu. Džordž Bernard Šo krstio je Dubrovnik u “biser Jadrana” zbog svoje neuporedive građevinske baštine.

Trebinje

36,00 / 39,00€ per person

Trebinje, prva pomisao na sunce i platane i na stare hercegovačke kuće od kamena. Grad Jovana Dučića, fantastičnih vidikovaca, dobrog vina, najslađeg meda i blagih i dobrih ljudi.

Korčula i Dubrovnik

45,00€ per person

Korčula je istorijski utvrđeni grad na istočnoj obali ostrva Korčule. Stari grad je okružen zidinama, a ulice su raspoređene u riblje kosti omogućujući slobodno strujanje zraka, ali i štiteći od jakih vjetrova. Od značajnijih istorijskih znamenitosti navest ćemo gotičko-renesansnu katedralu Svetog Marka, gradsku palatu, te masivne gradske zidine, kao i franjevački samostan iz 15.vijeka sa prekrasnim manastirom na ostrvu Badija.

Skadarsko jezero

54,00 € per person

Nacionalni park Skadarsko jezero ( Shkoder Lake) i malo ribarsko naselje Virpazar su samo dio cjelokupnog utiska koji ćete steći tokom ovog izleta. Vožnja čamcem ( koja vas direktno veže za plodnu kulturnu i vjersku baštinu Crne Gore)...

Kanjoni Crne Gore

59,00€ per person

Kanjoni Morače i Tare, koji ujedno predstavljaju najljepše vidikovce na prostorima Crne Gore, kao i netaknuta priroda nacionalnih parkova – poseban su doživljaj Crne Gore u jednom danu. Obilazimo dva kanjona, manastir Moraču, izuzetan most na Tari i dva nacionalna parka (Biogradska gora i Durmitor).

Manastir Ostrog

25,00€ per person

Manastir Ostrog, Čudo prirode i ljudskog rada, uklesan u gotovo horizontalnu stijenu, danas je biser crnogorske duhovnosti koga tokom jedne godine posjeti više stotina hiljada hodočasnika – iz cijelog svijeta i svih vjeroispovijesti. Manastir Ostrog, sa moštima Svetog Vasilija Ostroškog, Čudotvorca, sagrađen je 1650. godine i sastoji se od Donjeg manastira, Gornjeg manastira i crkve Svete mučenice Stanka, pastira iz sela Podvrače, Danilovgrad, koga su Osmanlije posjekle i ubile jer je odbio da primi islam.

Airport / City

TRANSFERS

DOOR TO DOOR

Enjoy getting to your destination with professional drivers.

airport-city-transfer-montenegro-travel