Skadarsko jezero

Izlet

skadarsko-jezero-crna-gora

Nacionalni park Skadarsko jezero ( Shkoder Lake) i malo ribarsko naselje Virpazar su samo dio cjelokupnog utiska koji ćete steći tokom ovog izleta.
Vožnja čamcem ( koja vas direktno veže za plodnu kulturnu i vjersku baštinu Crne Gore), tradicionalna kuhinja, divlje prirodne ljepote i pelikani samo su dio svih ljepota koje se pojavljuju pred vama u Nacionalnom parku.

Plan izleta

1. 07.30h polazak iz Herceg Novog, gdje se putanja nastavlja preko trajekta, koji povezuje dvije strane Herceg Novi i Tivat. Duž ove rivijere imaćete priliku da se upoznate sa 3 cnogorska primorska grada i uživate u ljepotama koja ona nude.

2. Foto pauza u trajanju od 20 minuta će biti iznad Budve kod restorana u blizini Sv.Stefana, Ostrva koje je danas hotel u kojem imaju pristup samo najbogatiji.

3. U 10.00h dolazak na Virpazar i vožnja brodićem koji će vas ostaviti bez daha. Tokom ove vožnje imaćete priliku da doživite i uvjerite se u nestvarnu prirodu i ljepotu Crne Gore. Vožnja brodićem traje između 2.30-3.00h.

4. Nakon vožnje brodićem slijedi ručak u lokalnom restoranu, gdje ćete moći da se opredijelite za mesni ili riblji meni.

5. Nakon ručka slijedi posjeta Centru za posjetioce na Vranjini.

6. Povratak u Herceg Novi u 17.00h.

Cijena izleta

54,00 € po osobi

U cijenu su uračunati: vožnja brodom po jezeru, piće dobrodošlice i zakuska na brodu (loza, priganice i sir), ručak u lokalnom restoranu, ulaznica u Nacionalni park Skadarsko jezero, usluga turističkog vodiča i osiguranje.

Polazak

Svakog utorka

Rezervacija / Upit