Mini Montenegro

Izlet

Risan- Kotor- Saint Stefan- Budva montenegro tour and airport transfer

Izlet na najjužniji fjord u Evropi je prilika da istražite svu posebnost i prirodne lepote zaliva i upoznate se sa njegovom istorijom, kulturom, arhitekturom. Na ovom izletu spajamo dva grada, Kotor i Budvu, i prestonicu Ilirske civilizacije-Risan.

Plan izleta

1. Polazak u 08.00h iz Herceg Novog i nastavlja se duž rivijere do rta Verige gdje slijedi foto pauza. Nakon foto pauze stižemo u Risan, mali drevni grad u kojem posjećujemo arheološki lokalitet “Rimski mozaici” u trajanju od 20 minuta.

2. Nakon toga slijedi obilazak starog grada Kotor koji je okružen grandioznim zidinama, isprepletan starim kaldrmisanim ulicama, sa brojnim muzejima, crkvama i palatama. Pauza za razgled grada u trajanju od 1.30h.

3. Nastavljamo putovanje ka vidikovcu iznad Sv. Stefana gdje možete da uživate u pogledu na grad-hotel Sv. Stefan, simbol crnogorskog turizma.

4. Zatim slijedi posjeta starom gradu Budva sa brojnim crkvama, muzejima, galerijama, kao i tržnim centrima i različitim barovima i kafićima koji stvaraju jedinstvenu i specifičnu atmosferu.

5. Povratak u Herceg Novi preko Tivta oko 17.00h.

Cijena izleta

30,00 € po osobi

U cijenu su uračunati: degustacija njeguških specijaliteta , ulaznica za NP Lovćen, turistička taksa Cetinje, usluga turističkog vodiča i osiguranje.

Polazak

Svake nedjelje

Rezervacija / Upit